Organitza

La II Cursa Solidària amb La Marato de TV3 escalfa motors

El proper dia 15 de desembre, a partir de les 10 del matí, Tarragona acollirà la 2a Cursa per la Marató de TV3 en benefici de les malalties neurodegeneratives. Amb sortida i arribada al Moll de Costa, la cursa té un recorregut de 5 km, amb un circuit urbà per la ciutat i està organitzada pel Club d’atletisme Athletic Track Bikila de Tarragona i l’empresa especialitzada en esdeveniments esportius, Athletic Events.

Les inscripcions s’han de fer anticipadament. Es poden fer de forma presencial a Bikila Tarragona, Av. Francesc Macià, 5.

També s’han previst curses infantils que començaran a partir de les 10:50 hores, en diferents categories. La inscripcions infantils es podran fer anticipadament i també el mateix dia de la cursa. La cursa és amb xip i els participants adults rebran una camiseta tècnica i la bossa del corredor d’obsequi. Els participants a les curses infantils també rebran avituallament, xocolata i coca. Per animar la festa hi haurà elements del seguici popular de Tarragona com ara la Mulassa, etc.


Aquest esdeveniment esportiu destinat a recaptar fons per la Maratóde TV3, compta amb el patrocini de les empreses BASF i REPSOL i amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, el Port de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona, Bikila Tarragona, Nil Travel, Ralequip, Lizarran (Pl. Corsini), Fleca Flaqué, escola de Perruqueria Espallargas.

Col-labora

Col-labora